CEFi

Fysikalsk behandling og opphold i Syden

 

Det Skandinaviske Fysikalske Institutt i Puerto Rico på Gran Canaria er et privat initiativ, som samarbeider med norske pasientforeninger og humanitære organisasjoner om behandlingsreiser. Med utgangspunkt i Plahteskogen Fysikalske Institutt i Bærum har Brit Torp drevet instituttet (på spansk "Centro Escandinavo de Fisioterapia S.L.") i snart 30 år. I løpet av denne tiden har flere tusen revmatikere og andre hatt glede av fysikalsk behandling i varmt klima.

Puerto Rico
Puerto Rico som ligger i et dalføre ved havet sydvest på Gran Canaria, er av WHO utpekt til å ha det beste klima i verden.

 

Her finnes beskyttet strand, vakre parker med offentlige bassenger, tennisbaner og minigolf samt et stort shoppingsenter med butikker og restauranter. I Puerto Rico finner du et norsk miljø med frisør, bakeri, konditori og den svenske turistkirkens leseværelse.

 

I fjellene bak Puerto Rico er det anlagt turveier for dem som liker å gå fottur. I nærliggende Arguineguin finnes den norske klubben og Sjømannskirken, begge med lokaler for utlån av bøker og aviser og servering av vafler og kaffe.

Du finner oss på

Avenida Alegranza 5

Puerto Rico

Es-35130 Spania

Send oss en e-post
Booking av leiligheter: booking@cefi.net
Ring oss på
Norge: (+47) 69 8364 80

©2015 av CEFi Behandlingsreiser. Laget med: Wix.com

  • Facebook Long Shadow
Følg oss på