Nye betalingsregler for 2016-17

Nytt for sesongen 2016-17

Etter evalueringsmøte for forrige sesong har vi blitt nødt til å innføre ny betalingsordning. Hovedproblemet vårt har vært de store valuta svingingene Tidligere har det blitt praktisert at prisene for kommene sesong har blitt fastsatt i NOK i mars/april hvert år. Dette har funger bra så lenge kronen og Euroen har nogen lunde vært stabil. Den andre grunnen til at vi har blidt nødt til å forandre betalingsordningen er at de fleste av gjestene våre sikrer seg “favoritt leiligheten” sin 1 til 2 år i forveien. Problemet vi har opplevd i flere sesonger er at vi har fått mange avbestillinger. Det sier seg selv at når man får en avbestilling én måned før avreise, så blir det nesten en umulig oppgave for oss å få leid ut disse ukene på grunn av først og fremst kort varsel og det andre at flybillettene er så dyre/umulig å oppdrive. Resultatet er at leilighetene blir å stå tomme.Dette måtte vi finne en løsning på og det har vi gjort. Vi har gått fra å sette prisene i NOK til EURO, da alle våre utgifter stort sett er i EURO. I den forbindelse har vi opprettet en EURO-konto i DNB, samt gjort det mulig for våre gjester å betale med kort på våre hjemmesider solfrisk.com. Dersom noen trenger hjelp til dette er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi Deg/Dere igjennom betalingsprosessen. Det andre vi har måttet ta tak i er å gå bort i fra depositums ordningen og krever å få betalt hele beløpet så snart man har bestemt seg for å bestille oppholdet. Dette har vi blitt nødt til å gjøre for å unngå tap ved kanselleringer som skjer i siste liten. Det er viktig at Du/Dere som gjest(er) har reiseforsikringen Din/Deres i orden, slik at dersom oppholdet av forskjellige grunner ikke vil kunne la seg gjennomføre vil ha muligheten til å få igjen beløpet av forsikringselskapet.Videre ønsker vi å bevege CEFI sakte men sikkert bort fra papirverden og inn i den digitale. Det vil si at dersom de av Dere som har e-post, vil få faktura og informasjonsskriv via den. Dette sparer tid, penger og ikke minst miljøet. Vi vil også med tiden legge ut diverse informasjonsskriv på våre hjemmesider slik at våre gjester kan få tak i en kopi av siste oppdaterte informasjon, til en hver tid. Dersom Du/Dere trenger hjelp, eller lurer på noe, er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi Dere med glede.

Med vennlig hilsen

Andreas Lyng

Solfrisk / CEFI Booking


Featured Posts
Recent Posts
Archive